Team

Binnen Co-med Breda werken we met een team dat op beide locaties in de Haagse Beemden voor u klaar staat om u van de best mogelijke zorg te voorzien. Op deze pagina vindt u informatie over de disciplines en specialisten die binnen ons team werken

Ons team

Michel Korrel
Huisarts
BIG: 89908536101

Bert Jan van Delft
Huisarts
BIG: 79020601201

Tanneke Gerritsen
Huisarts
BIG: 19041582701

Fariha Ahmaduddin
PA in opleiding

Merel
Doktersassistente

Lawa
Doktersassistente
POH-S in opleiding

Moska
Doktersassistente

Hanan
Doktersassistente

Samira
Doktersassistente

Mihriban
Doktersassistente

Ada
Beweegspecialist

Serpil
POH-GGZ

Disciplines en specialisten

Huisartsen

We maken gebruik van een team van waarnemende huisartsen die op wisselende dagen verbonden zijn aan de praktijk. Daarnaast kan u, afhankelijk van u klacht, ook contact krijgen via een profesionele videoverbinding met een huisarts op afstand.

Doktersassistenten

Onze assistenten zijn de veelzijdige spin in het web en behandelen naast de telefonie door het uitvoeren van triage ook de patient met een eigen spreekuur in de praktijk. Tevens verzorgen zij het dagelijkse reilen en zeilen binnen de praktijk.

Spreekuur ondersteuner huisarts

De spreekuur ondersteuner huisarts neemt in overleg werk uit handen van de huisarts, waardoor deze meer tijd heeft voor complexere problematiek. Een SOH schat zelfstandig de situatie in en verleent semi-spoedeisende hulp.

Praktijkondersteuner Somatiek

Een POH Somatiek werkt in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum en werkt zelfstandig onder verantwoordelijkheid van en in overleg met de huisarts. Een POH-S heeft eigen spreekuren en begeleidt en coacht patiënten met chronische (somatische) aandoeningen.

Praktijkondersteuner GGZ

De POH-GGZ werkt binnen de huisartsenpraktijk en begeleidt mensen met lichte psychische klachten, zoals piekeren, somberheid, angstklachten of werkstress/ burn-out.

Werken bij Co-Med

Wil jij onze nieuwe collega worden? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers! Stuur een mailtje naar hr@co-med.nl.

Vacature Huisarts (16 – 24 uur)

Ben je op zoek naar een werkplek binnen een bedrijf dat in heel Nederland opereert? Dat innovatief is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Ben jij huisarts en wil je de zorg dragen over patiënten in je praktijk maar niet hoeven om te kijken naar de regelkant van een eigen praktijk? Dan hebben wij de baan voor jou. Dit kan op basis van een loondienstverband of een waarneemovereenkomst.

Per direct zijn wij op zoek naar een Huisarts voor 16-38 uur per week voor onze praktijk in regio Breda.

Klik hier voor de volledige vacature!

Vacature ervaren verpleegkundig specialist of Physician Assistant (m/v) (32 – 38 uur)

Ben je op zoek naar een werkplek binnen een organisatie die door heel Nederland opereert en dus ook bij jou in de buurt? Hou je van innovatie en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan hebben wij de baan voor jou?

Per direct zijn wij voor op zoek naar een (bij voorkeur) ervaren Verpleegkundig specialist of Physician Assistant (m/v) voor 32-38 uur per week voor onze praktijken in regio Breda.

Klik hier voor de volledige vacature!

Vacature Ervaren Praktijkondersteuner Somatiek (16 – 28 uur)

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie waarin je echt kunt bouwen aan je eigen spreekuurorganisatie? Hou je van innovatie en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan? Sta jij erom bekend dat je goed je administratieve zaken afhandelt? Dan hebben wij de baan voor jou!

Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren Praktijkondersteuner Somatiek voor 16 – 28 uur per week voor de praktijk in regio Breda.

Klik hier voor de volledige vacature!